MENU
12:39 | May 30, 2012

It’s time.

Okategoriserade

Nu ska jag och mitt osminkade ansikte och ruffsiga hår hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch. Jag måste även byta om, jag springer runt i mina boyfriendjeans tillsammans med en blomming klänning? Hot! Slängde bara på mig något i morse när jag sprang ner till lobbyn och jobbade. Inte så noga.. =)

Nu är det dags att springa och inhandla lite smått & gott, därefter blir det att tvätta sisådär 10 maskiner och sedan vankas det födelsedagskalas för en av herrarna i laget. Ja och därefter ska jag jobba lite till. Det är mycket att göra och förbereda innan helgen!

3 Responses to “It’s time.”

 1. Sara on

  Looove your blog!! jag ska på Summerburst Gbg i helgen och har paniiiik, vad ska man ha för kläder och skor? Kan du inte ge lite inspo, pleeeaaase!! =)

  Reply
 2. Ramona on

  Hej Sanne!
  Oh vad jag älskar din blogg, du är så fin. Vad kommer dina jeans ifrån som du har på dig? Tack för en inspierande blogg.. kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)