Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:03 | May 31, 2012

Love this one.

Älskar denna kjolen från Nelly. Den är helt klart den perfekta midsommarkjolen. Underbar! Om ni klickar in på länken här och kikar på videon så är det mina spiror ni får se! Spana in så snygg kjolen är till beiga skor och vitt linne.


6 kommentarer6 kommentarer om “Love this one.”

    Hej,

    Jag måste bara tipsa dig om en sida som är så otroligt bra (för dem som gillar smink, parfymer etc. Dem har i princip alla stora märken, men mycket billigare. Igår vid 23 beställde jag 4×30 ml parfym från Clean för 395 (och dem kostar 500 kr / st i vanlig butik. Klockan 09:00 imorse fick jag sms om att dem hade skickat det… (http://nordicfeel.se/details.aspx?artnr=5473&brand=Clean&sex=Dam1&category=Parfym) länken till clean parfymerna. Sidan heter i alla fall nordicfeel.se

    Tror inte många känner till den, och jag vill inte att den lägger ner! 😛

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.