MENU
19:12 | August 28, 2012

Butterflies

Okategoriserade

Nu är det att ladda batterierna som gäller. I morgon ska jag gå en stor visning på Project Runways releasefest på Sturecompagniet. Ska även gå en visning i Sturegallerian som jag tror är för allmänheten, kom dit vettja!! Ska bli så himla roligt och jag är riktigt nyfiken på vad jag kommer få gå i för kläder, hur hår och smink kommer se ut och så ska det bli riktigt kul att träffa Nellytjejerna som också ska gå och att min kära pojkvän kommer och tittar!!

Nu blir det mys i soffan och lite fix och trix med mig själv! Förresten, jag har varit och sprayat mig hos bästa Jessica på Högtorgskliniken, världens bästa. Så nöjd. Blir alltid nöjd efter att ha varit där! Visst ser det naturligt och fräscht ut? Jag är helt osminkad på bilden! Ha en mysig kväll, Puss på er!

// Time to charge my batteries. Tomorrow im gonna be one of the models at a big release party, so excited. So happy that im gonna get to see my Nellygirls and my boyfriend tomorrow!! Now? Get my nails done and cuddle with myself.

Btw, i did a spraytan today at Hötorgskliniken, best place ever. Doesn’t look so fresh and natural? Im wearing no make up in the pic. I like it! Have a good night. Xo

20 Responses to “Butterflies”

 1. Agnes on

  Hej Sanne! Jag vore evigt tacksam om du skulle kunna svara på min kommentar. Det är nämligen så att jag ska åka på en liten trip till Eskilstuna med min pojkvän och bara ta det lugn och ha det mysigt i några dagar och skulle gärna vilja ha tips på bra hotell som inte är för dyra. Skulle vara väldigt tacksam för lite hjälp!

  Reply
 2. Roxy on

  Hi Sanne! You are absolutely beautiful without make up and I love the fact that you are starting to write more blog posts in English! Great 🙂 I really want to know which make up products you use can you take a picture of them or do a little video? Because you always seem to wear gorgeous eyeshadows etc! Thank you heaps and I love your blog. XX

  Reply
 3. Roxy on

  Hey Sanne! I love your blog and you are so pretty without make up but i’m very curious which make up products you use!!! can you upload a picture of your make up products or maybe do a little video of you using them?? Thanks heaps!

  Reply
 4. Roxy on

  Hey Sanne! I love your blog and you are so pretty without make up but i’m very curious which make up products you use!!! can you upload a picture of your make up products or maybe do a little video of you using them?? Thanks heaps!

  Reply
 5. Evelina on

  Hej Sanne! Lycka till i stockholm!! 🙂
  Älskar verkligen dina vita jeans från Minusey.com.. tänkte höra vad du har för storlek i din? Tycker det är så krångligt att vet storlek på hemsidan och är verkligen jätte sugen på ett par! 🙂
  Take care finis! Kraaam

  Reply
 6. Evelina on

  Hej Sanne! Hoppas allt är fint med dig och att det går bra i stockholm! 🙂
  Tänkte höra med dig vad du har för stl i dina fantastiska vita jeans från Minusey.com?
  Är SÅ sugen på ett par men tycker att det är så himlans krångligt med storlekar på hemsidan..
  Lusläser din blogg och tycker att det är så kul att bli inspirerad av dig! 🙂

  Take care! Kraaaam

  Reply
 7. Evelina on

  Hej Sanne! Hoppas allt är fint med dig och att det går bra i stockholm! 🙂
  Tänkte höra med dig vad du har för stl i dina fantastiska vita jeans från Minusey.com?
  Är SÅ sugen på ett par men tycker att det är så himlans krångligt med storlekar på hemsidan..
  Lusläser din blogg och tycker att det är så kul att bli inspirerad av dig! 🙂

  Take care! Kraaaam

  Reply
 8. Martina on

  Låter superkul! Hoppas allt gick bra 🙂 Tror jag såg dig i Sthlm i söndags faktiskt…lite kul eftersom jag oxå bor i Sundsvall… 🙂 Gillar din blogg, kanske ses i Norra Berget trappen nån dag!, brukar också köra där…hehe:))

  Reply
 9. Martina on

  Låter superkul! Hoppas allt gick bra 🙂 Tror jag såg dig i Sthlm i söndags faktiskt…lite kul eftersom jag oxå bor i Sundsvall… 🙂 Gillar din blogg, kanske ses i Norra Berget trappen nån dag!, brukar också köra där…hehe:))

  Reply
 10. Martina on

  Låter superkul! Hoppas allt gick bra 🙂 Tror jag såg dig i Sthlm i söndags faktiskt…lite kul eftersom jag oxå bor i Sundsvall… 🙂 Gillar din blogg, kanske ses i Norra Berget trappen nån dag!, brukar också köra där…hehe:))

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)