MENU
11:12 | September 28, 2012

Look of the day

Okategoriserade

Sweater Zoe Karssen, Jeans Dr Denim, Jacket Zara, Fur Monroe, Sunnies RayBan.

 

6 Responses to “Look of the day”

 1. [email protected] on

  Hej Sanne! Jag har en fråga, hur ska man gå till väga för att bli modell? Jag tänkte att du kanske hade någon bra idée med tanke på att du jobbar som modell. Det är så svårt att veta vart man ska börja.
  Din blogg är grym, läser den dagligen!

  Lowisa 16 år

  Reply
 2. Josefine on

  Hej! Hoppas du har en fin helg med fin familj. Gillar din blogg!

  tänkte bara höra med dig om du har nått tips på fina vardags boots men som man ändå kan ha när man ska ut på nått lite finare.. nått i stuk med dessa: http://www.hm.com/gb/product/03932?article=03932-A Helst inte allt för dyra då jag är student i London.. Tack! 🙂 Kram på dig sanne, du är verkligen jättefin!

  PS. Så fort jag går in på din blogg så blir jag glad! Du sprider en sån possitiv känsla! 😀

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)