LARCHMONT, SHOPPING AND SHOPPING

Startade dagen i mysiga Larchmont, det är en mysig gata med en massa härliga caféer, marknad, färska blommor och annat mys. Jag åt en helt underbar pesto/basilika/parmesan omelett till brunch, den vill jag ha igen! Det bästa med den var att det var både parmesan i och på.. Mmm, cheese lover no 1.

Därefter insåg vi att det faktiskt är vår sista dag så vi har shoppat i flera timmar, herregud säger jag bara. En resväska yttligare har vi med oss hem. Lovar att visa er det jag fått med mig hem snart. Allt vi shoppat är dock inte till mig såklart, det är en himla massa juklappar och ett helt lass med saker till min kära mamma som gjort en liten önskelista och skickat en och annan länk där det står  ”vill ha” på så nu tror jag faktiskt vi är all set! Väskorna är packade och sista middagen för denna gången har vi ätit. Ganska konstigt känsla men det dröjer inte länge innan vi ses igen, jag och L.A är riktigt bra ihop! Kommer sakna Jno, alla vänner, staden och även alla nya vänner vi fått! <3

Nu är det dags att åka hem och mysa i Sverige med familjen/familjerna innan vi beger oss mot varmare breddgrader med hela Stockholmsgänget. Tjoho!

// Went to Larchmont for brunch this morning and i had the best omelette ever.. Mmm. Right after me and Mr realized it was actually our last day here in l.a so we went shopping for hours.. oh my gosh. Now i think we r done and we just bought another suitcase so everything can fit. It’s not shopping for just us tho.. there are a lot of xmas gifts and other stuffs. Ill show u guys what i bought later. Now we are all set with our packing, tomorrow morning we are leaving for Sweden. Im gonna miss Jno, my friends and the city but not it’s time for some family time before next vacation.. Yay!

2 reaktioner på “LARCHMONT, SHOPPING AND SHOPPING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.