HOME SWEET HOME.

Nu är vi hemma i detta fina vinterland. Resan har varit helt underbar och jag skulle inte kunna önskat mig en bättre resa eller finare vänner! Trots att vi haft två grymma veckor i L.A och en skön vecka på Kap Verde så känns det helt overkligt skönt att vara hemma. I natt när vi landade åt vi vår första macka med julskinka på och gissa om den var god?

Vi somnade inte förrän 06.00 i morse så nu sitter vi och myser hos svärisarna med julmusik framför julgranen med julgröt och skinkmackor, jag njuter!! Nu är jag i alla fall tillbaka här i bloggen med ny energi och en massa bilder från resan, jag tänkte köra igenom hela veckan med bilder dag för dag så nu kan ni vänta er en massa uppdateringar. Uppkopplingen på Kap Verde var riktigt kass så jag fick semester från bloggen med och jag kan tala om att jag har saknat den och er sista dagarna så nu blir ni inte av med mig i första taget!

LOVE, S

// Back from three weeks vacation and it feels so good to be back. Ive missed u guys! Now im back with a lot of energy and even more pictures so stay tuned.. I start today. Merry xmas!

1 reaktion på “HOME SWEET HOME.”

  • Rebecca skriver:

    Kul att läsa och se hur ni har haft det på era resor! Jag har också funderat på att åka till Kap Verde. Då kan du rekommendera det? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.