WED.

Onsdag och min huvudvärk håller i sig, jag förstår inte vad den kommer ifrån? Jag kanske sover för mycket? Mina rutiner just nu är ju inte riktigt som dom ska så det kanske är en bidragande faktor det med. Who knows.. En promenad ute i friska luften känns aktuell just nu i alla fall, det kanske kan hjälpa för en stund.

Idag har jag och Mr beställt catering till Nyår, snart ska vi ner till stan och inhandla nödvändigheter och styra upp med bord och stolar så alla får plats. Raketer är fixat, mat och en del av dukningen är klar men det är mycket mer som ska göras. Jag letar nyårs-duknings-inspo (bra stavning) men det var då inte lätt så jag får nog höfta lite.

Jag ska ner på stan när som helst och göra mina naglar, kan ni inte vara smakråd? Vad ska jag ha för färg till klänningen ni skymtar på bilden i två inlägg nedan? Den går i beige/aprikos/guld. Ska jag bryta av med mörkt och köra vinrött eller ska jag köra på någon ljus persikofärg eller beige? Ni får välja! Hit me!

// Making plans for new years, me and mr are having a dinner/party at my parents house so we got a lot of stuffs to do. But it’s fun tho! Today im gonna go and get my nails done, what color do u think i should have? Im wearing a beige/apricot/gold so should i do a darker color like burgundy or should i go for beige/apricot? Hit me!

8 reaktioner på “WED.”

  • Shkurte skriver:

    Hej finis! Vad roligt att läsa om dina semestrar och att du haft det toppen, trots svullnaden i ansiktet ^^ , hur som så ska du ju lätt bryta med en mörkare färg , dvs mörkrött 😉 Ljust blir för mycket och tror helt ärligt inte det kommer synas. Mörkröd färg på naglarna kommer dra attention till klänningen och dig mer :)!

    Kram
    Shkurte

  • Caroline skriver:

    Hej Sanne!
    Jag tycker utan tvekan att du ska köra på ett mörkt nagellack till den klänningen, om du inte vill ha mörkrött så skulle jag rekommendera svart. Jag kan annars tycka att det blir för ljust och somrigt.
    Tack för en superbra blogg och keep up the good work. Puss

  • Johanna skriver:

    Guldiga glittertippar såklart!!

  • Carro skriver:

    Det är ju torsdag Sanne 😀

  • Alexandra skriver:

    Jag tycker helt klart ett mörkare lack jag med.. tror även att ett mört grå eller mörkt blått skulle vara fint 🙂

  • Sara skriver:

    Precis som Alexandra skrev så låter mörblått, typ marinblått, snyggt!! Matcha med färg på skor? Annars gillar jag turkost! Men gissar att valet redan är gjort, spännande att se hur det blev 🙂

  • Carro skriver:

    Har du hittat nån inspo till nyårs dukningen som du vill dela med dig Sanne? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.