MENU
18:47 | December 29, 2012

country house

Okategoriserade

Idag har jag och Mr varit ute på landet med farmor och hämtat ett av slagborden vi behöver till Nyårsfesten. Landet känns så annorlunda på vintern, det är så tyst och det känns inte alls lika levande. Landstället för mig förknippar jag med sommar och sol, bryggan och jordgubbar med mjölk. Dock så konstaterade vi att vi borde fira jul där ute någongång, det vore verkligen idylliskt.

Vi har även varit runt i stan och inhandlat en massa nödvändigheter och min herre var och klippte sig, nu ser han ut som en prins i håret igen som jag brukar skoja om men han gör ju faktiskt det!

Nu vankas det tre-rätters hos svärisarna, min svägerska + pojkvän är i stan, kul. Jag ska även sätta mig och skriva ut lite snappsvisor, hur kul är det inte att styra fest? Jag dör! Det roligaste blir ju dukningen/dekorationen.

// Today we went to our country house to get a table we need for the party. I don’t like to visit the country house when it’s snowing.. i like it much better when its summer. Now we are gonna have dinner at my bf parents house.. lovely.

5 Responses to “country house”

Leave a Reply

  • (will not be published)