MENU
13:07 | December 30, 2012

Faves.

Okategoriserade

Medan jag sitter och pysslar inför morgondagen spelas detta låtarna på repeat. Älskar varenda en och känner lite extra för The Veldt, en riktig Sannelåt. Helt magisk! Den näst sista låten är en kompis till mig som har gjort, hur fet? Ni som är trogna läsare kanske minns att jag berättade att jag träffade min barndomskompis nu i L.A och att han gör musik? Lyssna, it’s him! Den sista låten ska jag förresten smacka på i morgon, vill dansa så fort jag hör den.

// My fav songs right now.

5 Responses to “Faves.”

  1. sophie on

    HeJ, jag undrar vad du ha för storlek på din michael kors väska, ifall det är small eller medium? Då jag ska köpa en, och din verkar vara i perfekt storlek. Kram och älskar verkligen din blogg hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)