MENU
11:48 | January 31, 2013

IT’S OFFICIAL, GALAVANT.

Okategoriserade

NU är det officiellt!!! Ni minns väl för någon vecka sedan att jag bad er gilla mina vänner Galavants facebooksida för att stötta dom men även för att ni skulle kunna ta del av spännande nyheter. Ni som gillade sidan har nog inte missat dagens updates..

Galavants första singel “Tonight” har blivit signad av Universal Music Sweden och kommer att vara årets ledmotiv till Summerburst, Sveriges största housefestival. Ni kommer att hitta Galavant på festivalen och ni kan gilla deras facebooksida här för att ta del av fler nyheter, det är nu det börjar.. =) HÄR hittar ni den.

För att kolla in dagens Summerburst avsnitt som grabbarna är med och visar lite previews, titta HÄR.

// It’s official. My friends Galavant first single “Tonight” have been signed by Universal Music Sweden and will be this years theme song for Summerburst, Swedens biggest house festival. Dope!! They are going to be at the festival and u can like their fb page here. If u want to see a lil sneak peek from what they do, check this video out. Today’s Summerburst Tv.

 

One Response to “IT’S OFFICIAL, GALAVANT.”

Leave a Reply

  • (will not be published)