My hairdresser My.

Min fina fina vän My som jag lärt känna genom att vi flyttade hit (Tack för det!) är en nära vän till mig men även min frisör. Ni vet väl att man alltid ska vara vän med sin frisör förresten haha?

Idag kom vi fram till idag att om jag någongång i livet skulle behöva en hårstylist som följde med mig runt så är hon given. MEN tills dess (hehe) så sköter hon om mitt hår väldigt bra ändå. Idag tvättade hon det och konstaterade att det blivit slitet bara efter helgen, buh.. Värmetänger och massa fix. Ska ju vara borta i MÅNGA helger nu så hon toppade det lite till, toppade mig faktiskt för några veckor sedan men det fanns lite slitet att ta bort ändå. Skönt! Vill inte veta av några slitna toppar längre, det tog sin tid för mig att inse det.

Visst ser håret tjockt och fylligt ut? Hon fönade det med rundborste. Jag äger faktiskt en rundborste, måste bara få öva och få in snitsen själv. Vi har redan planerat in mitt nästa besök på salongen och det blir i nästa vecka och då är det dags att färga/slinga. Yay. Vad vi ska göra får ni veta då, lovar att ni får ta del av exakt färgtoner os.v, nu är jag ju nära med min frisör så nu ska ni få alla insidetips och jag kan ju ringa henne när som helst om ni skulle ha några frågor. För er som bor i Sundsvall måste besöka henne på Anna Forsbergs Frisörer (Salong City Break)  fråga efter My så kommer ni gå därifrån supernöjda. That’s a promise!

Titta första bilden, jag ser ut som SailorMoon, blond flicka med stora ögon utan mun. Synd bara att jag inte vill se ut som henne längre, 10 år för sent..

// Went to my lovely friend & hairdresser today. Love it. Do u like it?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.