ZARA SALE

På söndag åker vi till Spanien, tanken är att bara njuta, äta god mat, umgås med familjen, sola/bada och såklart shoppa. Varje gång vi åker till lägenheten och semestrar åker vi alltid till ett shoppingcenter som heter Habaneras. Det är ett utomhusshoppingcenter med bland annat Berschka och Zara, min absoluta favorit som ni vet som har betydligt roligare priser i Spaninen än här. Himmelriket. 

Men inte nog med det, Europas största shoppingcenter slagit upp dörrarna precis utanför vår lägenhet i La Zenia som jag ännu inte besökt och så har Zara precis startat sin rea när vi kommer ner. Jag kommer ju vara kritvit när jag kommer hem om jag ska utforska allt detta.

Favoriter från rean på Zara.

Älskar! Vill ha ett par vida byxor som dessa. Jag skulle matcha dom med en enkel vit tisha och antingen använda dom till festligare tillfällen och klä upp dom med kilklackar, mjuka lockar och smycken men annars till vardags med bara ett par sandalar och solisar.

Älskar blått mönster, inte bara på kläder utan kuddar och inredning också. Dessa skulle jag vilja ha i min sommargarderob till härliga sommarkvällar med en fin vit blus.

Gillar kombon ljusgult och ljusa jeans. Denna blus är så söt och garanterat lika fin till vitt eller bara svarta jeans och svart skinnjacka.

Den här har ni frågat efter! Minns när jag bar denna med hatt? Här har ni den i alla fall. Den här skulle jag matcha med jeansshorts, över bikinin på stranden eller till vita jeans och klackar.

Den här gillar jag SÅ mycket och skulle matcha den precis som på bilden. Gillar att den ser så urtvättad ut.

Söta, vita blusar- får inte nog. Jag skulle matcha den med vanliga jeans och ballerina. FIN!

I want! Jag skulle vilja matcha det med en vit kjol och nätta svarta klackar.

Dessa två blusarna är så fina. Jag skulle vilja ha dom i min höstgarderob, perfekta toppar till fest. Bara matcha med ett par svarta jeans och klackar så är festoutfiten klar.

Gillar shortsen och toppen ihop. Underbara färger!! Så fint och jag skulle gärna bära det idag eller till en festkväll med klackar.

Fint med röda shorts och en vit stickad tröja till sommaren. Shortsen funkar även till en vit skir topp och klackar. Finns även i en söt rosa.

Har ALLTID gillat militärgröna skjortor och detta är inget undantag. Jag skulle vilja bära den med slitna jeans eller jeansshorts och sandfärgade sandaler och stora sunnies.

Fina baggyjeans. En skir topp i en somrig färg och ett par klackar så är du redo för fest. Till vardags kan du matcha dom med precis vad som helst.

Vita baggyjeans. Hot!

Jag behöver ett par kilklackar och det är nu. Min första punkt på min must-have-lista och dessa skulle sitta fint!

Jag har dessa i leopardmönstrat men jag skulle inte banga på dom här heller. Mmm..

Hur länge har jag pratat om dessa? Min syster har till och med hunnit köpt dom. Måste nog slå till.. efter sisådår hundra år. Förstår inte varför jag inte gjort det än?

Denna får gärna följa med mig till stranden!

Ja.. och hatten med för den delen.

2 reaktioner på “ZARA SALE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.