MENU
0:06 | June 29, 2013

UNIPRICE TV

Okategoriserade

Här kommer en video på när jag visar sommarens trender. Enjoy!!

13 Responses to “UNIPRICE TV”

 1. Louise on

  Hej! Underbar video:) men jag har lite svårt att höra vars kläderna och skorna kommer från, kan du inte posta ett inlägg om vars kan kan köpa kläderna? 🙂 kramar och tack för en fantastik blogg!

  Reply
 2. Louise on

  Hej! Underbar video:) men jag har lite svårt att höra vars kläderna och skorna kommer från, kan du inte posta ett inlägg om vars kan kan köpa kläderna? 🙂 kramar och tack för en fantastik blogg!

  Reply
  • sanne on

   25 men önskar att dom hade haft 24 för dom töjer sig massor och jag trivs inte i dom när jag använt dom! kram

   Reply
 3. Vera on

  Jag tycker du borde tidsintsälla inlägg på helgerna. För du bloggar bara mån-torsdag och massvis. Då kan du vill spara typ mode och skönhetstips så det finns ett till tre inlägg under helgen? Bara ett tips tror det skulle gynna din statistik också.

  Reply
 4. Ann on

  Hej! Tack för en super inspirerande blogg. Min undran är var du köpt din lilla bruna clutch? Tacksam för svar!

  Reply
 5. Madelene on

  Hej Sanne,
  För och främst måste jag säga att din blogg är en av mina favoritet! Oavsett om du skriver ett inlägg om dom senaste trenderna eller ett inlägg om hur viktigt det är ta hand om sig själv så blir jag inspirerad. Nu skulle jag gärna vilja veta hur du skulle matcha en svart klänning (t ex den här: http://www.ahlens.se/mode/klanningar/a-klanning-id-60571ae11e6d470db538496b09b23501.html) nu på sommaren. Ofta så känns ju svarta kläder inte alls så somriga, så hur skulle du matcha den för att få en härligt somrig outfit? 🙂
  Kram!

  Reply
  • sanne on

   Hej!
   Tack vad glad jag blir. Jag skulle köra på ballerina till vardags och till kilklackar på kvällen =) Ett par fina orangea kilklackar el ballerina vore ju fint? =) kram

   Reply
 6. Madelene on

  Hej Sanne,
  För och främst måste jag säga att din blogg är en av mina favoritet! Oavsett om du skriver ett inlägg om dom senaste trenderna eller ett inlägg om hur viktigt det är ta hand om sig själv så blir jag inspirerad. Nu skulle jag gärna vilja veta hur du skulle matcha en svart klänning (t ex den här: http://www.ahlens.se/mode/klanningar/a-klanning-id-60571ae11e6d470db538496b09b23501.html) nu på sommaren. Ofta så känns ju svarta kläder inte alls så somriga, så hur skulle du matcha den för att få en härligt somrig outfit? 🙂
  Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)