MENU
14:33 | July 31, 2013

WHITE & BLUE.

Okategoriserade

Igår hade jag två timmar paus i Göteborg och hamnade på NK, oh my.. Vilket köpcenter det är. Det var grymma reor jag spanade in men en massa annat höstfint också. Köpte mig en till T by Alexander Wang tshirt i vit idag som jag matchar med min nya mörkblå kjol från Modström. Gillar vitt och blått ihop, känns somrigt och fräscht!

(Ja lappen satt kvar just här)

//
Me last night.

what is the tramadol dose in cats

3 Responses to “WHITE & BLUE.”

  • sanne on

   DU har rätt!!! Jag och butiksbiträdet stod och pratade om modström för att vi båda trodde det var det, ingen av oss tittade på lappen haha. TUR jag har er läsare som håller koll =) kram

   Reply
 1. Elin on

  Haha! Inte konstigt att jag inte hittade kjolen först =) Dock fanns bara XL kvar i mörkblått och i lime kan jag inte hitta den alls 🙁

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)