Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:33 | July 31, 2013

WHITE & BLUE.

Igår hade jag två timmar paus i Göteborg och hamnade på NK, oh my.. Vilket köpcenter det är. Det var grymma reor jag spanade in men en massa annat höstfint också. Köpte mig en till T by Alexander Wang tshirt i vit idag som jag matchar med min nya mörkblå kjol från Modström. Gillar vitt och blått ihop, känns somrigt och fräscht!

(Ja lappen satt kvar just här)

//
Me last night.

what is the tramadol dose in cats

3 kommentarer3 kommentarer om “WHITE & BLUE.”

  Jag försökte hitta den där kjolen, men då såg det ut som den kom från Samsoe & Samsoe?

  Reply

  DU har rätt!!! Jag och butiksbiträdet stod och pratade om modström för att vi båda trodde det var det, ingen av oss tittade på lappen haha. TUR jag har er läsare som håller koll =) kram

  Reply

  Haha! Inte konstigt att jag inte hittade kjolen först =) Dock fanns bara XL kvar i mörkblått och i lime kan jag inte hitta den alls 🙁

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.