MENU
17:27 | August 30, 2013

ISABEL MARANT 2014.

Okategoriserade

Alltså hon gör det igen, Isabel Marants resort collection 2014 är helt i min smak. Min absoluta favoritdesigner.

Min absoluta favorit är outfiten på bild tre, fick ett extremt måste-ha-bergär på ett par baggy skinnbyxor med en söt vitt topp til och nätta klackar (hur fina) Extreemt snyggt matchat, hon har sådan sjuk känsla för stil. Min andra favorit är nummer 1, älskar kjolen och materialet och färgen på den. Wow. Så imponerad och blir väldigt inspirerad!

5 Responses to “ISABEL MARANT 2014.”

 1. Karin on

  Hej fina Sanne!
  Jag är ute efter en lite tunnare dunjacka inför i höst och vinter, då jag redan har en klassisk boomerang som nästan är alldeles för varm. Extra sugen är jag på en med äkta pälskrage (går det att köpa till så funkar det med) men jag har inte hittat någon jag tycker om förutom såna som kostar runt 5-6 tusen, vilket jag tycker är lite dyrt. Jag vet att det kanske är en aning tidigt att kolla efter dessa jackor nu då det fortfarande är sommar, men skulle inte du kunna hjälpa mig och tipsa om lite olika? Om du vet några vill säga! Vet inte riktigt vart jag ska leta och du brukar alltid ha så bra tips! 🙂 Jag kan tänka mig att som högst lägga 3000, men de får väldigt gärna vara någon tusenlapp billigare hehe. Åh vad glad jag skulle bli om du ville hjälpa mig!
  By the way: din blogg är så himla bra och du inspirerar alltid!
  Kram Karin

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)