GOT ANY QUESTIONS?

I morgon bitti spelar jag & Sharareh in podden om Vänner. Vi tänkte tills dess, har ni några speciella frågor? Vi tar upp alla frågorna i podden, helst ska det handla om just ämnet vänner men om ni har något ni verkligen vill ha svar eller hjälp med så tar vi upp den med =)

LOVE, S

 

6 reaktioner på “GOT ANY QUESTIONS?”

  • Sara skriver:

    Tips på att hitta nya vänner i en stad där man inte känner någon.
    Hur tar man ”första steget” och frågar om man ska hänga? Berätta gärna om era erfarenheter! T.ex. Som för dig i Sundsvall 🙂
    Hur vet man att man kan lita på en ny vän?

    Hur ofta ringer ni till era vänner?
    Vad är de viktigaste egenskaperna hos en vän?
    Har ni någon gång ”gjort slut” med en vän? Hur i så fall?

  • Liza skriver:

    Viktigaste egenskapen hos en vän? Har du mkt vänner? Ibland kan jag känna mig rädd för vad mina bästa vänner ska tycka och tänka när jag gör saker, ska de vara så? För min pojkvän känner jag aldrig så. Han stöttar mig alltid. Tacksam för svar!

  • Amelie skriver:

    Har du svårt för att träffa vänner? Vad tror du är den bästa egenskapen hos dig som vän?

  • Tilda skriver:

    När jag tittar på era instagramkonton är det så många som kommenterar era bilder och verkar gilla er så mycket, inte bara fans utan era vänner med. Ni måste vara roliga att känna, känner ni att ni själva ger mycket till era vänner? Är ni också så peppande som era vänner verkar vara mot er? 🙂 kram

  • lousie skriver:

    Är det själviskt att sätta sig själv först när det gäller vänner? Jag menar te.x om man känner att en vän tar för mycket energi, ska man våga ”göra slut” och lägga fram korten på bordet?

  • Camilla skriver:

    Vilka egenskaper tycker ni är viktigast hos en vän?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.