ABOUT MY COLLECTION.

Hur går det inför lansering?

Det går fint, det har varit en del strul och meck men det hör till och jag lär mig av allt jag gör. Processen är så sjukt rolig så jag njuter av både motgångar och medgångar. Lansering blir ju lite senare än tänkt i och med att jag valde att sy upp en svart utsvängd kostymbyxa (ni som läser ofta vet) men det kommer bli lika bra för det, even better.

Hur nöjd är jag med kollektionen?

Extremt nöjd. Alla plaggen är riktiga Sanne-plagg och jag kan inte vänta på att få bära allt själv och framför allt- få visa er!!!! Den dagen jag får se er i mina plagg, den lyckan.

Vad kommer sajten att heta?

www.sannealexandrashop.com

Vad för prisklass är det?

Priserna ligger mellan 399-1200:-

Beskriv kollektionen med tre ord?

Exklusiv, klassisk och chic.

Vad ska du själv ha på dig på nyår?

Jag kan verkligen inte bestämma men det lutar åt ”fjäderklänningen”

När är lansering, datum tid?

Det kommer att sättas i dagarna. Jag kommer pusha ut tid och datum snarast så håll ögonen öppna, jag kommer såklart köra en FET count down!!!

Hur taggad är du?

Nej men alltså det är helt sjukt. Hade just tidningen här som intervjuade mig och fotade mig i plaggen och när jag fick dra på mig alla fina plagg så blev jag helt pirrig i hela kroppen. Fjärilar i magen gånger hundra!

Tackar Dagbladet för en fin intervju, tror det kommer bli grymt. Så nöjd med bilderna jag fick smygtitta på. Såhär var jag klädd, outfitbilder kommer under dagen.

4 reaktioner på “ABOUT MY COLLECTION.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.