MENU
15:09 | November 28, 2013

AIN’T LAURENT.

Okategoriserade

Skönaste och bekvämaste outfiten någonsin idag. Sweatern är ny från Imso.com och den är så himla härlig & mjuk. Rätt kaxigt tryck, är helt galen i kombinationen vitt & svart just nu. Känns så stilrent! Det bästa med denna tröjan är att jag lika gärna kan bära den med svarta skinnbyxor/jeans och klackar eller till ljusa jeansshorts på sommaren och espadrillos typ.

Jag valde att matcha den med mina sweatpants från Zara och Sneakers med klack från Scorett idag. Jag använder detta som en vardagsoutfit idag så jag matchade med guldklocka och mitt armband från Balenciaga.

U like? Tröjan hittar ni HÄR och jag bär strl XS.

DSC_0376

DSC_0424

DSC_0426

DSC_0427

DSC_0414

DSC_0410

DSC_0411

DSC_0412

DSC_0402


DSC_0403

DSC_0430

6 Responses to “AIN’T LAURENT.”

 1. Jossan on

  Vadå “kaxigt”? 😛 Texten handlar ju om att man föraktar att YSL byter ‘husnamn’ från att vara Yves Saint Laurent till Saint Laurent (med Hedi Slimane bakom den senaste utvecklingen av varumärket).

  Reply
 2. Elin on

  Kommer kollektionen snart? är desperat efter något till jul och nyår och känner mig stressad så hoppas den kommer ut snart för såklart vill jag ha en av dina klänningar 😉

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)