MENU
13:22 | November 30, 2013

FEELING BLUE.

Okategoriserade

Jag är inne i en riktigt bra träningsperiod och blir såklart i samma veva sugen på lite nytt i träningsgarderoben. Är helt inne på blått just nu. Här nedan kommer lite godbitar från Nike. Want it all.

// Goodies from Nike.


Skärmavbild 2013-11-30 kl. 13.18.33

One Response to “FEELING BLUE.”

 1. Hanna on

  Hejsan 🙂

  Älskar din blogg den är helt underbar.
  Jag skulle behöva lite tips från dig. Det är så att jag precis införskaffat mig ett par kostymbyxor som jag älskar men jag vet ta mig tusan inte vilka skor jag ska ha till. Vill kunna använda byxorna nu när det är snön även tittar fram, har du några tips på vilken typ av sko man kan matcha med?

  Ha en fortsatt fin kväll och tack på förhand 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)