IDOL 2013.

Oj, jag vet inte var jag ska börja. Det måste nästan vara så att det finns en mening med allt! I våras jobbade ju jag och Ida tillsammans med Idol i Sundsvall och i och med att vi lärde känna tjejerna i produktionen berättade vi om att vår vän Kevin var så duktig på att sjunga, visade ett klipp som sedan ledde till en Guldbiljett, fredagsfinaler och inte minst…. en förstaplats. Hur grym är denna mannen? Ingen kan ju missat vilken tuff höst han har haft men trots allt detta så har han hållit huvudet högt och bara kört på.

Tror ni vi var taggade i Globen i fredags? Jag såg att vissa av er hade sätt oss på tv, jag har fortfarande inte sätt programmet men måste sätta mig och titta ikväll. Jag kommer få världens kick av att se det igen, känslorna kommer tillbaka så fort jag bara tänker på i fredags. Jag hade rysningar ett flertal gånger under kvällen, det var så sjukt att få vara där.

Vi började med att åka till My & Kevins hotellrum för att göra i ordning oss. Kevin var såklart i Globen men jag, My och Simon drack vin och fixade i ordning oss. Sedan begav vi oss mot Globen för att möta upp hela Örebro-gänget (familj&vänner) som kom med upptryckta Kevintröjor, klappers med Kevin på och ett sjukt laddat humör. In i Globen och där började nervositeten lägga sig som en dimma över oss alla… Vi visste att Kevin var först ut så vi laddade igång ordentligt och vi alla kände oss beredda att heja fram vår vän!

Började med lite färdkost i taxin!

And the show was ON!

Vi var mer än redo! (Bra mina lockar höll efter snökaoset, hahaha, spikrakt)

Och först var som jag tidigare nämnde Kevin och gjorde succé redan från start. Han var on fire!!

Hela Globen glittrade!

Robbie Williams uppträdde, vilken entertainer!!

Det blev paus innan resultatshowen och jag och Ida & grabbarna sprang till baren och ”lugnade” ner oss lite.. Jag lurade ett flertal att Simon är Kevins bror och folk ville ta kort, haha. Busigt.

45 minuter senare satt alla på sina platser igen, exalterade & nervösa. Jag kan nästan känna i kroppen just nu hur det kändes när Per Lernström skulle kora vinnaren. ”Och vinnaren i Idol 2013 är…. KEVIN WALKER!!” Och hela Globen ljublade och vi skrek för våra liv rätt ut. Wow vilken känsla. Kevin kammade hem hela jäkla skiten?! Är detta sant? Vi var i en lyckobubbla och rusade ner till scenen för att gratta! Det roliga är att Kevin har aldrig varit så bra, vilka framträdanden, helt sjukt och vinnarlåten är som gjord till honom. Magiskt är ordet!!! Ingen hade kunnat tagit honom i fredags, han var i sitt esse.

Efter en massa ljubel, skratt, glädjetårar, skrik och champagnesprut så var det dags för Idols efterfest på Annexet. Här uppträdde idolerna och avslutningsvis såklart med Kevin, han framförde finallåten och vi dansade som aldrig förr! Det var en riktigt kul efterfest med en stämning från en helt annan planet. Vi hade sjukt kul och vi kunde inte förstå vad som just hänt!

Mer bilder kommer! =)

5 reaktioner på “IDOL 2013.”

  • mille skriver:

    Hej Sanne! Jag älskar din blogg, tycker den är så inspirerande och jag bara tycker om den så mycket. Går in dagligen kanske 3-4ggr och dom här senaste dagarna så har det känts som att du dissar mig gång på gång. Jag säger detta endast för att försöka förklara för dig att det finns faktiskt människor som döööör av längtan till att du ska blogga!!! Jag vet att du har mycket att göra med din web shop som jag kommer sönder shoppa!! Men som du själv brukar säga du har lika mycket tid som Queen B! Som sagt hoppas du inte tycker jag är elak eller något utan jag säger detta för att jag bara älskar din blogg och det är så tråkigt när det är så lite inlägg… När du sitter på toan kan du skriva ett ;))) KRAM PÅ DIG!!!

    • Sanne Alexandra skriver:

      Heej!! Tack <3 Ja jag vet.. jag har verkligen inte varit aktiv med bloggen senaste veckorna men jag har verkligen enbart jobbat, från jag vaknar på morgonen tills jag ska iväg på nästa pass och jobba och så har jag kommit hem vid 01-02 på nätterna så har varit helt slut. NU däremot så har jag inte kvar mina pass efter 16 så nu kommer det bli en stor förbättring =) kram

  • Ann skriver:

    Hej! är din pojkvän ock Kevin släkt? 🙂

  • Ann skriver:

    AhA!!! 😉 tack för den du! Nu väntar jag med spänning på din webbshop. Kram och tack för en fin blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.