WWW.SANNEALEXANDRASHOP.COM

DÅ var sajten äntligen lanserad så att jag kan få visa upp vad jag jobbat med och så att NI kära, bästa, fina läsare kan ta del av den och shoppa och förhoppningsvis inspireras! Hoppas ni tycker om den. Kollektionen är liten och om ni gillar detta (och nyheterna som kommer in snart) så kommer jag kunna designa och ta in fler plagg, en vårkollektion? Studentkollektion? Jag ser bara möjligheter så hoppas verkligen ni gillar det som jag plockat in =) Nu kör vi! 

Det ligger mycket jobb och slit bakom detta men också SÅ mycket roligt. Jag vill tacka alla som hjälpt mig med att starta upp detta. Främst, farfar som väckte denna lilla idén hos mig, pappa som trodde på mig och gjorde detta möjligt och John som varit min högra hand och hjälpt mig med så sjukt mycket (vilket geni!) och så sist men inte minst Frida, fotografen bakom alla dessa fantastiska bilder. Vilket team, jag är helt salig!

Som ni ser finns det bilder på plagg som inte ligger uppe ännu, det är för att det kommer fyllas på nyheter kontinuerligt så bara håll utkik så dyker alla plaggen upp och det dröjer inte länge.. =) 

Glöm inte, det är först till kvarn, limited edition så if you want something- get it.

17 reaktioner på “WWW.SANNEALEXANDRASHOP.COM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.