MENU
14:56 | December 29, 2013

FOR NYE.

Okategoriserade

Så, jag har alltså släppt lite av en Nyårskollektion, vad ska jag själv bära på Nyår har många undrat... Ja ni, det är frågan.

Jag hade tänkt mig denna klänningen med accessoarerna nedan men eftersom jag är sjuk idag kommer jag tyvärr inte kunna få tag i skorna från Zara. Resterande har jag här hemma så det är bara skor som fattas. Clutchen fick jag i julklapp och klänningen hänger på en galge så mår jag bättre i morgon är det hög tid att jaga nyårsklackar.

Det är en del av er som skrivit att ni ska bära mina kläder, SÅ kul! Ni måste hashtagga sannealexandrashop på instagram, kan inte vänta på att få se er i kläderna! <3

bild(3)

Skärmavbild 2013-12-29 kl. 14.47.45

Och denna sminkningen skulle jag vilja inspireras av. Love it. Lite 50-tal..

bild-178

 

Leave a Reply

  • (will not be published)