JUBEL.

Idag är jag ”ledig” Som egen företagare kanske man aldrig är ledig, jag räknar alltså inte med att jag ska svara på några kundtjänstmail samt skicka ordrar men utöver det. Jag ska inte iväg någonstans och det är ingenting som tar lång tid sååå..

Jag har chattat med min kontakt i Kina hela morgonen, fått mitt företagskort (nu ska det bokas resa) och så har jag städat lägenheten och bokat tvättid. Just nu sitter jag med datorn i knät, Keeping up with the Kardashians rullar i bakgrunden (lugnar min L.A-abstinens ibland, eller tvärtom!) och ska snart springa ner och sätta på några tvättar. Jag ska tvätta sängkläder bland annat, det är det som är absolut roligast att tvätta i och med att nytvättade sängkläder är oslagabart  =)

Fick en fin inbjudan till Elles pressfrukost på fredag i Stockholm, too bad att jag inte befinner mig i Stockholm. Ska tänka på det under dagen, vore så mysigt att gå dit! Nej, springa ner i tvättstugan var det. Mitt bästa städtips? Dra på denna låten när det känns extra trist för att få lite extra pepp. ÄLSKAR!

// working from home today, don’t have too much to do. I cleaned the apt this morning and now im off to do laundry.. Not a very interesting day. Gonna book my flight to China, that’s exciting tho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.