IM NOT AFRAID.

Frukost, packa några ordrar, styra med resan till Kina (har just upptäckt något fantastiskt kul) och efter lunch ska jag på en föreläsning om att Starta eget företag, något jag kanske borde gjort innan jag startade shopen men allt gick så fort och så har jag ju har haft full back up från folk som kan så detta så det har varit lugnt ändå. Ska i allafall bli riktigt kul att gå på föreläsningen, det finns mycket att lära!

Nu sitter jag och bokar resa till Kina, tur att jag inte gjorde det när jag skrev sist för att jag fick veta att hade jag kommit den 9e eller 10e som jag hade tänkt så hade det mesta varit stängt, dom firar kinesist Nyår då så nu blir det en vecka senare. Pjuh. Tur jag fick veta det! Jag ska även hitta en bra resa till en plats där vi ska plåta vårkollektionen, nu är peppen maximal.

// Working from home today, booking my flight to China next month, so happy i got to know that they are celebrating NYE while i wanted to go, ah.. all shops are closed and so on so i need to change plans. Glad i found out! Im also booking another trip for me and my photographer, we are gonna make the hottest spring look book ever. Im so excited i can’t even tell.

 

3 reaktioner på “IM NOT AFRAID.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.