MENU
21:58 | January 26, 2014

WEEKEND.

Okategoriserade

I fredags vaknade jag upp hemma hos Carro och åkte direkt ner till Campadre kontoret för plåtning. Jag skulle plåta av lite jackor men det slutade med att vi plåtade underklädeskampanj med. Kul! Riktigt roliga timmar där, ser fram emot att jobba mer med dom.

Ser ni att jag är lite brun? Spraytan hos Jessica på Hötorskliniken är anledningen. Och ja, jag vet att jag har suuupertorra läppar, tips?

bild-1243

bild-1253

bild-1244

bild-1245

Här kommer en sneakpeak, fotograf Oskar Brewitz =)

3

bild-1240

Plåtningen drog ut på tiden så efter ett snabbt möte med Projection mötte jag upp tjejerna på Berns Asiatiska för en snabb lunch innan vi skulle befinna oss på Grand Hotel för att jobba på bröllopmässan.

bild-1242

Bröllopsmässan var i vanlig ordning väldigt inspirerade och fin. Så himla kul att jobba med dessa fina tjejer! Vi har skrattat så mycket denna helg så magen värker nästan fortfarande.. Ingen av oss är riktigt klok. Vi fick i allafall träffa en massa fina brudar och hela helgen har gått superbra! Här har ni oss fyra framför Feminint-montern, vi är alla sprayade på Hötorskliniken om ni undrar var brännan kommer ifrån.. =)

bild-1246

Efter vi jobbat i fredags kväll åkte jag & Carro hem till Hanna & Christian för lite vin & mat. Hamnade ute på Cafét en sväng, svårt att låta bli när man har så kul ihop! Mr hade köpt vin åt mig och valde en Simonsig flaska… =)

bild-1249

I lördags var det dags för jobb på mässan igen. Här har ni oss när vi hade paus och lekte lite…

bild(9)

Dagen gick toppen och när vi var klara vankades det middag på La Cucaracha på Söder med ett härligt gäng. Vi åt tapas, drack frozen mojitos och myste. Efter restaurangbesöket tog vi en drink på Södra sällskapet, hett tips om ni vill prova bra drinkar och sedan dansade vi lite till på Cafét, riktigt kul kväll. Här har ni oss tjejer..

bild-1248

Och här har ni killarna..

bild(10)

bild-1254

Vaknade upp hemma hos Sharareh & Leo i morse. Tur vi har många snälla vänner här i Stockholm när vi kommer ner och crashar.. =) Här sitter jag i deras kök och myser innan det var dags för oss att åka iväg och börja jobba.

bild-1250

Idag var sista dagen på bröllopsmässan och det gick toppen även idag. Såhär såg jag ut i år.. =)

bild-1251

bild-1252

Nu har jag tvättat bort sminket, hoppat i mjukiskläder och ligger supermätt hemma hos Caroline efter en grekisk middag här hemma. Vi ligger och slötittar och skrattar åt Bridesmaids och kommer säkert somna snart.. I morgon börjar Fashionweek och jag kommer att vara där och titta på visningar och fota backstage så jag lovar att leverera här i bloggen med en massa inspiration & bilder. Godnatt fina ni!

17 Responses to “WEEKEND.”

 1. Isabelle on

  Världens bästa torraläppartips stavas decubal – lips and dry spot balm, köpes på apotek för 65 spänn tror jag. Världens bästa läppbalsam!

  Reply
 2. tilda on

  Hej Sanne! Vilka fina bilder. verkligen!
  Jag tänkte fråga dig två saker, först måste jag höra vad du köper för Bioterm till ansiktet? kan du inte ta kort och lägga upp? eller skriva ut precis vilka flaskor det är?
  och sen har du några bra tips för hur man tränar låren? jag skulle helst av allt vilja bli fri lite fett där eftersom dom är en aningens för stora enl. mig… allt annat på min kropp är ganska så smalt men inte dem! snälla… du som jämt brukar komma med så bra tips!
  ha en fin start på veckan, kram!

  Reply
 3. Lina on

  Skrubba läpparna med en tandborste eller froté handduk, sedan tar du på e.o.s lipbalm i någon god smak, voila! mjuka och lena läppar! 🙂

  Reply
 4. Matilda on

  Vilken rolig helg!
  Och måste säga att du är så sjukt snygg! På de första bilderna dog jag lite när jag såg ditt fina långa hår 🙂

  Sen tips för torra läpparna är att scrubba lite på kvällen (så torr hud lossnar)sedan idominsalva på läpparna, tjockt lager!
  På dagarna så ta försvarets hudsalva!
  Sen reptera nattproceduren med idominsalva så efter några dagar är du fit for fight 😉

  Reply
 5. Lis on

  Skrubba läpparna med en tandborste, som peeling för läpparna och sen har jag inte testat ett bättre serat än den som säljs på rituals. Tack för en fantastisk blogg o sinnes bra inspiration!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)