V-DAY

Vaknade på tok för sent idag. Förstår inte hur jag kan vara så trött på morgonen… I och med en sovmorgon sprang jag och Mr direkt ner med ett gäng från laget och åt lunch på Invito. Mysigt & spontant!

Nu ska jag hugga tänderna i lite jobb innan jag ska jobba hela kvällen. Hoppas jag får ta hand om lite kärlekspar på hotellet, allt för att tiden ska gå fort tills jag får smita hem till min Valentine!

Hoppas ni har en mysig Valentines allesammans och ni som är singlar, vi diskuterade det där vid matbordet idag just för att ett av paren vi åt med träffades just denna dagen ute på krogen för några år sedan så ut och ragga! Om det är någon dag det är mycket singlar ute så är det ju idag, det är ju garanterat inte majoriteten upptagna själar som är ute ensamma ikväll så ut med dina tjejerkompis och drick drinks vettja! =) Good luck! Och ni som har en valentine, mys lite extra idag, det förtjänar ni! <3

// Happy Valentines lovers!!! <3 Now i need to do some work with my webshop before im heading to work. It’s all about work right..? Can’t wait to get home to my valentine later tonight.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.