LET’S DO THIS.

Då var det dags! Ställde klockan tidigt i morse och har förberett allt så nu känner jag mig redo för take off =) Har varit och handlat lite svenska delikatesser till John & dom andra svenskarna jag ska träffa där borta. Jag har även köpt presenter till Jay som jag jobbar med och hans fru, vi ska äta middag på onsdag för att planera delar av kollektionen. Det är bland annat hans fabrik som sytt upp Blanca kostymbyxorna. Tänkte släppa en liten nyhet här och nu och det är att dom kommer att komma i andra färger i vår!! Svarta kommer att komma in som en favorit i repris eftersom dom sålde slut så snabbt så kommer jag även ta in marinblå (SÅ hett) och benvita. Längtar ni?

Nu är väskan fullpackad som vanligt, kommer precis som sist förmodligen få köpa en ny väska när jag ska hem och betala för en till. Jag kan ju verkligen inte packa. Kan man gå en packkurs?!

Nu sitter jag på tåget, kliver av på Arlanda och sedan tänkte jag passa på att handla lite på Arlanda innan jag åker. Jag älskar att strosa där! Tänkte även tidinställa lite inlägg åt er eftersom resan är så lång.

Vi hörs när jag landat!<3

//
Ready for take off! See u soon again China.

2 reaktioner på “LET’S DO THIS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.