IN PROCESS.

Lunchmöte kickade igång denna dagen. Jag var ju lite trött & segstartad. Åt en kinesisk rätt jag aldrig ätit tidigare, supergott faktiskt och juicen i glaset var en varm juice jag heller aldrig smakat. Det smakade precis som varm saft jag drack någongång när jag var liten på någon utflyktsdag med skolan haha.

Ett bra och givande möte, vi pratade shipping, en viktig fråga i det hela.

Möte nummer två idag var med mina arbetspartners här nere i Kina. Jag har nämnt dom förut men jag gör det igen för er som missat- Jay & hans fru, killen & tjejen på bilden, det är tack vare att jag kom i kontakt med honom dessa två kostymbyxorna ”Blanca” (länk) i min shop kom till. Det är hans fabrik som sytt upp dom efter min design. Ni som undrar över byxorna, det kommer att gå att förbeställa dom i veckan så håll utkik här!!

Vi planerade min vistelse här och nu har vi en plan, jag har visat upp styles jag vill att deras fabrik ska sy upp samples så vi kan börja jobba, det blir ju sällan precis som man tänkt sig första omgången så det tar lite tid, det är en process som med det mesta andra. Dom syr upp ett sample, jag vill ändra på det & det där, syr upp ett nytt sample och då kanske det är något annat som inte känns 100 % men så fort vi fått fram det plagg jag är ute efter lägger jag beställning. Så kul! Taggad som bara den. Här har ni oss ikväll, en smarrig sushimiddag där vi skickade in allt möjligt gott och så avslutade vi med planering och jobb i lobbyn på mitt hotell.

 

På paletten längst till vänster är jag ett stort fan av den femte uppifrån och ner, den är nude/rosafärgad.. Kan vara en hint. Who knows!

2 reaktioner på “IN PROCESS.”

  • Åsa skriver:

    Härligt att du har kommit igång med jobbet så bra. Ser både spännande, inspirerande, supertrevligt och supergott ut. 😉
    Färgen är supersnygg, tror stenhårt på den. En riktigt sommarhit!
    Lycka till med fortsatt arbete…
    Kram kram

    • Sanne Alexandra skriver:

      Ja jättekul och spännande! I helgen visar det sig hur alla samples ser ut, hoppas på det bästa annars är det bara börja göra ändringar. Om vårkollektionen blir som jag vill blir den topp!! kram kram!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.