SO VERY KIND.

Efter att jag fått kolla på samples på fabriken idag ville dom gärna bjuda mig på lunch. Jag var lite nervös då jag oftast ätit med John som har lite koll på vad jag gillar och jag har inte varit direkt modig och provat en massa nytt. Fick i alla fall smaka riktig kinesisk mat på något litet local ställe och det var mycket som var jättegott. Jag börjar vänja mig vid deras små rutiner nu, dricka varmt te innan maten och till maten, äta med pinnar och ta med servetter själv överallt i och med att det inte finns på varken restauranger eller toaletter. En väldigt rolig och lärorik dag, glad över att jag träffat den här kvinnan! Hon shippar bikinis till Usa, Australien och lite till Sverige, kul att vara en kund till henne. Hon var så gullig sedan och åkte tunnelbanan med mig så att jag skulle hitta, det kallar jag service =)

Så kul att sitta och titta på folk när man är ut och reser tycker jag. Till vänster om mig hade jag ett herrgäng som såg så mafioso ut där i hörnet när dom satt och åt, snurrade på bordet, härjade med armarna medan dom pratade, fick in rätt efter rätt och kedjerökte.

Och till höger om mig hade jag dessa söta små tanterna som satt och drack te och såg ut att prata om livet.. Älskar verkligen att resa, det ger mig så himla mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.