CITY LIGHTS.

En soft & bekväm outfit igår, det behövdes. Gårdagen bestod av frukost ute i solen, Guangzhou bjuder på 24 grader och sol numera. AH! Känslan när man kan sitta ute är ju ljuvlig. Shopping, fika med Jay, styrde med ett par jeans jag försöker få ordning på till vårkollektionen, tittade hockeyn på en bar med mest kanadensare, gick och drack öl på ett ställe som heter Perrys och sedan somnade jag gott. En heldag med massa kul! Vi gick i princip hela dagen så valet av skor var klass!

Nu sitter jag i lobbyn med lunch, färskpressad juice & en latte och ska snart hoppa in i en taxi och åka till Jay & hans fru. Jag ska få se några samples idag, SPÄNNANDE. Tanken var att jag skulle få se det mesta igår men fabriken var inte klar så idag får jag se några plagg och i morgon får jag se en kjol jag tror kommer bli helt magiskt bra. På onsdag eller torsdag får jag se jeansen jag kämpar stenhårt med!

Nej, gotta go. Nu ska jag jobba! Puss och ha en fin måndag, skriver till er senare <3

// Me the other day. A really comfy outfit tho i was basically walking around all day shopping and stuff.. Now i am going to my business partners to see some samples. The factory is busy so im not gonna be able to see everything today but some of the pieces. Fun! Byeee…

 

 

 

3 reaktioner på “CITY LIGHTS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.