BRUNCHIN.

Efter en kaosartad kväll på jobbet sig igår som ordnade upp sig i slutändan, som allt annat också oftast gör somnade jag till slut på Mr’s bröst. Thank god!  I morse sov vi ut och stack sedan iväg till Hotell Knaust och åt en stor & god brunch. Dom har öppet till tolv på söndagar så det var perfekt för oss trötta själar idag!

Vi har kommit på att vi ska försöka ”carpa” lite mer här i Sundsvall. Ordet carpa snodde jag av John i Kina eller det fastnade mer eller mindre. Han kunde kunde ringa mig på dagen och köra en ”Ska vi ut och carpa lite ikväll?” han menade alltså ta vara på dagen (carpe diem, haha) Älskar det uttrycket. SÅ, till saken. Eftersom Simon blev såld till Sundsvall och vi bara försvann från Stockholm på mindre än en vecka och lämnade allt det vi byggt upp och även vänner & familj som där så har vi inte alltid varit 100 % nöjda med vår situation. I och med det har vi har varit mycket hemma och kan nu känna att vi inte riktigt utforskat staden på bästa sätt, vi har någonstans levt kvar i Stockholm & jämfört allt med det men nu ska det bli ändring på det, satan vad vi ska carpa! I och med Simons yrke kommer vi aldrig kunna välja helt var vi ska bo och inte hur länge heller så vi får vänja oss vid att vi kommer trivas bättre på vissa platser än andra och för att kunna trivas måste man acceptera och göra det bästa utav alla situationer!

En söndagsbrunch satt i alla fall inte helt fel! Nu ska vi ha en riktig slappsöndag då båda är lediga. Way!



11 reaktioner på “BRUNCHIN.”

  • Malin skriver:

    Gud va mysigt det ser ut! 🙂 undrar var solglasögonen kommer ifrån? De med leopard? Så snygga! Ha en toppendag 🙂

  • Johanna skriver:

    Såå snygg jacka! När kan man köpa den ?:D

  • Stina skriver:

    Du är så snygg att jag dör !!! Jag har en fråga som inte har med detta inlägg att göra. Men jag vet att du skrivit om förut att du gick upp en del i vikt när du bodde i USA. Vad gjorde du för att komma i form igen när du kom hem? Du verkar ha en sån skön inställning till mat o träning, alltså ingen hets överhuvudtaget. Din kropp är to die for och jag har svårt att hitta den där balansen som du verkar ha. Kram!!

    • Sanne Alexandra skriver:

      Men gud tack! Ja precis. Jag drack inte alkohol 4 dagar i veckan och nattåt 😉 haha.. hade lite föör kul när jag bodde där så gick tillbaka till vanliga rutiner samt rörde på mig mycket, jag promenerade massor och åt vanlig mat. Höll mig borta från att äta tills jag blev obehagligt mätt och försökte hålla mig borta från vitt bröd, socker över lag och så såklart alkohol som är en riktig bov i det hela. Jag hetsar ingenting och har aldrig gjort men just nu mår jag väldigt bra med mig själv och mina tankar, jag har hittat en balans och det är oftast det som är det svåra, man får prova sig fram! Jag tillåter mig äta allt vilket gör att jag inte hetsäter dom dagar jag vill äta något sött tex, jag äter det jag känner för men med sunt förnuft, har jag ätit pizza på dagen äter jag kanske inte hamburgare med pommes på kvällen, försöker hitta en bra balans med lite av allt och en hel del träning =) kram!

  • e skriver:

    Hej! Jag fick veta att jag ska på bröllop i sommar och ser verkligen fram emot det!! men vad ska jag ha på mig? Skulle du inte kunna ge lite tips till sommarbröllop? 😀 Du har den snyggaste stilen jag vet så vore superkul att få lite smakråd !

  • Lotta skriver:

    Hej Sanne!
    När kommer denna kappa in och vilken stl har du i den? Måååååste ha den 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.