MENU
12:23 | March 31, 2014

STUDENT 2014.

Okategoriserade

 Ni är en del som frågat om jag kan tipsa om studentklänningar- mer än gärna!

Här kommer lite olika varianter och modeller. Jag själv skulle satsat på en enkel modell på klänningen, jag är väldigt förtjust i vitt till studenten och just i år skulle jag passa på att slänga in pastellfärger i min styling. Så somrigt & fint! Jag gjorde ett kollage längst ner med hur jag skulle kunna tänka mig se ut om det vore jag som tog studenten i år, mycket av det är dyrgripar men det finns budgetvarianter överallt just nu. Säg till om ni vill ha hjälp! =)

Mina studenttips för i år? Kör på en klänning i en enkel modell som jag nämnde innan, den jag valt ut från Hunkydory nedan tror jag passar dom flesta kroppar, den må vara lite dyrare men det är en så underbar och fin, rak och enkel modell med lite längre ärm. Varför välja en enklare modell? Det kommer göra att du förmodligen inte tittar tillbaka om några år och undrar varför du krånglade till det, finns såklart undantag men över lag så kan det vara smart.

Pastellfärger är en trend just nu men det är ändå något som alltid är återkommande på våren & sommaren så var inte rädd för att blanda in lite färg. Jag skulle gå all in på ljusa pastellfärger, helst ljusblått på både klackar & clutch. Om du inte är så pass modig och vill köra på pasteller skulle jag satsa på nudefärgade skor och väska eller marinblått. När du ska välja smink, kör på en naturlig sminkning som du trivs i för det är likadant där, att experimentera under dessa dagar är bara onödigt. Ask me! Jag experimenterade till min bal och känner inte att det var mitt bästa beslut nu i efterhand. Glöm inte att gå in skorna innan för ett par obekväma skor kan förstöra hela din dag.

Från höger över rad: Harveynicols.com, Fashionunion.com, Hunkydory, Misselfridge.
Från höger undre rad: Ae.com, Topshop, Topshop, Hunkydory.
Skärmavbild 2014-03-31 kl. 11.43.18
Klänning Hunkydory, Skor Gisueppe Zanotti, Clutch Balenciaga, Armband Tory Burch, Klocka Michael Kors, Nagellack Ysl, Läppstift Chanel.

Skärmavbild 2014-03-31 kl. 12.08.52

3 Responses to “STUDENT 2014.”

 1. Victoria on

  Hej Sanne! jag ska ta studenten i sommar och är helt inne på ett par nudefärgade klackar till min vita klänning med lite bredare klack, har sett några på nelly.com men undrar om du har något mer tips på några som inte är allt för dyra? Tack på förhand! din blogg är härlig och inspirerande!

  Reply
 2. Ebba on

  Hej!
  Jag ska också ta studenten i år och undrar om hu har några tips på snygga klackar som är runt 10 cm? Skulle verkligen uppskatta din hjälp!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)