MENU
15:13 | April 29, 2014

VR BLOG AWARDS.

Okategoriserade

Nu kan man anmäla sin favoritblogg till Veckorevyns Blogg Award. Har ni några favoriter där ute i bloggdjungeln?

Jag skulle bli så himla glad och tacksam om jag blev nominerad. Jag har aldrig tidigare varit nominerad till någon bloggaward så om det finns någon katergori du tycker jag skulle passa i så skulle jag bli jätteglad och tacksam om du skulle vilja anmäla min blogg. Det finns ju allt från Årets Modeblogg (känns inte som jag hehe) till årets Inspiratör (inspirerar på bloggen, instagram os.v) men även Årets bloggbusiness (en bloggare som tagit sin blogg till nya höjder & skapat affärsverksamhet)

Ja som sagt, är det någon kategori ni tycker min blogg skulle passa i så skulle jag bli superglad! Jag når ju ut till flera tusentals tjejer varje dag och brinner verkligen för detta så det skulle såklart vara en ära att få vara med på någon award någon gång under tiden jag bloggar. Nu har ni chansen att anmäla alla era favoriter så kanske några av dom kommer med.

HÄR kan ni anmäla era favoritbloggar.

2

13 Responses to “VR BLOG AWARDS.”

  1. Sara on

    Nominerade dig till årets bloggbusiness! du är en fantastisk inspiratör och driven tjej och jag hoppas verkligen att du blir nominerad och tar hem priset! Du förtjänar att synas mer. Önskar dig all lycka och framgång! Stor kram Sara

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)