TODAY’S WANTIE.

Nu sägs det att värmer kommer och med värmen kommer bara ben. Hur härligt vore det inte att strosa runt i detta?

Älskar det. Väskan har jag gett mig ett jättestort ha begär! Blå mocka, mums. Mr köpte en snygg jacka i samma färg & material, wow säger jag bara men den jackan tillägnar jag ett eget inlägg senare.

Klänning & Väska Mango, Skärp Asos, Boots Asos, Hat Rag & Bone.

Skärmavbild 2014-05-14 kl. 18.49.33

1 reaktion på “TODAY’S WANTIE.”

  • Elin skriver:

    Hej Sanne!
    Jag har försökt mejla dig men inte kommit fram, så jag försöker här!
    Jag tar studenten till sommaren, har sommarjobbet fixat men sen då? Jo då är det såhär, jag har under ett tag känt att något inom mig inte riktigt känns rätt med det jag sysslar med nu (jobbar extra osv), mitt intresse för mode och utveckling inom det samt att möta kunden på rätt sätt har ökat enormt!
    Anledningen till att jag hör av mig till dig är för att undrar om du skulle behöva någon form av hjälp? Egentligen med vad som faktiskt, behöver du hjälp med kundtjänst? Funderingar på att starta fysisk butik? Modevisning på gång? Assistent till plåtningar? Assistent som hjälper dig med all planering när livet ibland kommer emellan? Hjälp med något annat? Jag är ute efter erfarenhet och att få syssla med ett intresse jag har, jag hör alltså inte av mig för att jag är ute efter att tjäna pengar eller något i den stilen, visst hade det varit bra att kunna syssla med ett stort intresse samtidigt som man har det som jobb, men jag hör mest av mig för att jag vill HJÄLPA TILL! jag är så intresserad av mode och det personliga mötet med kunder, när man får hjälpa en person allt vad man kan och få se tacksamheten när man kan hjälpa folk, och jag vill utvecklas. Jag tror verkligen att jag skulle kunna utvecklas i mitt arbete men också framförallt inom mig själv, jag har alltid varit en blyg liten flicka som hållt mig till min trygga punkt. Men nu är jag verkligen redo för att ta mig an nya äventyr, och jag VILL det här. Mer än något annat.
    19 år kan tyckas ungt, men ålder är bara en siffra, inte en skriven regel på hur man är som person. Om du skulle behöva hjälp med något så är jag väldigt intresserad!
    Jag skickar gärna CV och personligt brev om du så önskar, men helst ett personligt möte går också att fixa! Som sagt, jag är väldigt intresserad. Hoppas inte jag låter för desperat nu haha, inte min mening i så fall. Men jag blir så sprudlande glad så fort jag pratar om detta!

    Ha en fortsatt bra kväll. 🙂
    Hör gärna av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.