MENU
16:41 | May 30, 2014

NEW EXPERIENCE.

Okategoriserade

NU är det äntligen officiellt! Jag är numera en del av metromode och kunde inte vara mer stolt över att få blogga på en så bra sajt med så grymma människor!! Jag blev extremt glad när jag blev tillfrågad om att börja blogga här och har gått och lurat på det här ganska länge nu så detta känns riktigt kul att dela med er. Metromode är en sajt jag tidigare bara drömt om att kunna få chansen att blogga på så det här känns verkligen spännande, utvecklande och som ett steg i rätt riktning för min blogg & karriär.

Hoppas ni fortsätter följa mig här, jag lovar lite mer av allt. Lite bättre uppdatering, lite bättre bilder och lite mer inspiration!

Let’s do this!!

DSC_0967

 

3 Responses to “NEW EXPERIENCE.”

    • Maria on

      Håller med!! Och jag får känslan av att det är lovat många gånger tidigare vilket är synd för hon skriver bra inlägg när de väl dyker upp.

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)