Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:10 | June 27, 2014

FRRRIDAY.

Woah! Efter en vecka med så pass mycket jobb att jag knappt hunnit titta mig i spegeln eller bäddat sängen så går den nu mot sitt slut. Har slagit säljrekord på shopen nu i Juni, helt sjukt kul!!!!

Jag ska röja undan här hemma, vi får gäster hela helgen & så ska jag träna, gå på pedikyr och få fina fötter och sedan är det såklart läge för några timmar jobb med business innan jag ska jobba kväll på hotellet. MEN i morgon går jag på ledighet! Just ja, jag ska packa också. Tror det är dags att börja!

Hoppas ni har en toppenfredag med massa skön musik, härliga människor & bra fredagsfeeeeling!

wingwing

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.