MENU
11:43 | July 29, 2014

PLANNING.

SanneAlexandraShop

Jag är bara hemma och vänder! Idag gör jag allt och lite till bokar flyg till i morgon, tvättar, sorterar mail, packar ordrar och storstädar och så kör jag hela kvällen på hotellet. Det gäller att vara produktiv, har fått satt schema för allting!

I morgon bitti flyger jag till Stockholm (vidare till Eskilstuna) för att plåta av lite sommarkläder som ska upp på shopen men sedan flyger jag tillbaka på kvällen då vi får gäster! Det ska bli superkul så räkna med lite news på sajten snart!

Förresten, hur kul är det med höstkläder? Jag håller på att lägga STORA ordrar just nu.. Way!!

löruddenoutfit16

3 Responses to “PLANNING.”

  1. Patricia on

    Hej jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg där du berättar lite hur du gick till väga när du öppnade shopen och hur ditt arvete fungerar, typ lite vad du gör och sånt. Vill själv göra något liknande när jag blir äldre så hade vart kuö att veta hur man ska göra lixom. Syr du kläderna själv?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)