MENU
11:14 | September 30, 2014

SKY IS THE LIMIT.

SanneAlexandraShop

Såhär såg jag ut när jag lämnade eventet i lördags. Så skönt att byta till slappa byxor och mjuka skor!

Västen är en stor favorit i min garderob och används flitigt, hur fin är den inte? Både över en blus men också som nedan när jag bär bara den. Klicka hem den HÄR.

Nu ska jag sätta upp en toffs och smita iväg till kontoret för att jobba. Kul! Solen skiner och killarna vann igår kväll, fint det.

Foto: The one and only Frida Möller. 

IMG_5263
outfit2 outfit3 IMG_5306 IMG_5283 IMG_5284 IMG_5285 IMG_5286 IMG_5291

10 Responses to “SKY IS THE LIMIT.”

  • Sanne Alexandra on

   jag fick det till 9 bilder varav en detaljbild och jag tycker inte dom ser likadana ut däremot så är det outfitbilder och jag har likadana kläder på alla bilder. Varför klickar du in om du stör dig på det? =) Du behöver ju inte kolla min blogg om du inte vill se bilder på mig, jag lägger ju mest upp bilder då det är det enda jag tittar på när jag läser andra bloggar! kram

   Reply
 1. Louise on

  Haha lite kul att jag precis skulle kommentera och skriva att jag älskar att du lägger upp så många bilder och i olika vinklar för det är precis vad iallafall jag gillar och vill se! Det ger massor av inspiration och bilderna är jättefina. Jag älskar verkligen din stil!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)