MENU
13:11 | November 27, 2014

CLARION HOTEL POST.

Okategoriserade

Åh vilket underbart hotell att besöka. Blev så glad när vi anlände med taxin och hela hotellet var inslaget i ett paket, så himla fin julbelysning. Hotellet är helt underbart, 10/10 får det av oss. Trevlig personal, superfin inredning, fräscha rum, sköna sängar och superduperfrukost.

Giget igår gick toppen, det var inte överdrivet mycket folk i och med att det var onsdag men det var skön stämning och härligt folk, precis som vi hade väntat oss. Blir nog mer ös i morgon på Lou Lou kan jag tro! Innan vi började spelade var vi och åt supergod mat på Beerista, jag åt en oxfilepasta som var jättegod.

Tack GBG för en härlig första kväll, vi är pepp på att se mer av dig.

Kläderna vi bär kommer från River Island.
IMG_0787

FullSizeRender (50) FullSizeRender (51)
Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset FullSizeRender (52) FullSizeRender (53) FullSizeRender (54)  IMG_0811FullSizeRender (56)
FullSizeRender (55)

6 Responses to “CLARION HOTEL POST.”

 1. Maria on

  Hej Sanne! Jag har en liten fråga 🙂 du bloggar ju för metro mode och jag antar att du får betalt för det. Har du inte då något visst krav på dig angående skrivna inlägg/uppdateringar?
  Du skriver själv väldigt ofta att uppdateringen kommer bli bättre och sen håller det i sig ett dagar och sen dör ut igen. Lite synd då det du skriver oftast är bra 🙂

  Reply
  • Sanne Alexandra on

   Heej! Nej inga krav på ett visst antal inlägg per dag, det är upp till oss bloggerskor 😉 jag vet att jag några ggr på senaste tiden har försvunnit lite men har fått prioritera och ska bättra mig! stor kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)