MENU
17:52 | January 29, 2015

ON A THURSDAY

Okategoriserade

Idag var jag och plåtade Campadre igen. Kände mig som brudarna i Austin Powers i klänningen på bild två haha. Vi plåtade snabbt idag, det var inte alls mycket grejer och sedan gick jag iväg på ett möte som jag tror kan bli….. storslaget. Wow, magkänslan känns riktigt bra. “När hårt jobb möter möjligheter” precis så kändes det. Åh.

Jag är SÅ trött idag. Ligger i soffan med datorn på magen och tänkte kolla serier, mysigt! Det rullar på här i Stockholm, det är mycket jobb och mycket inplanerat, så himla roligt. Kunde inte startat bättre! Nu är det bara mycket som ska ordnas upp med mitt liv men problem är till för att lösa så det är bara att köra på.

Puss.

mecmp austin IMG_5794 flow

3 Responses to “ON A THURSDAY”

  1. nathalie on

    Är inte du och Simon tillsammans längre eller har ni flyttat till stockholm? Jag har inte varit in här på länge då jag varit bortrest och känns som jag missat en del haha! Hoppas allt löser sig för dig!:)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)