MENU
13:13 | February 27, 2015

ARMY.

Okategoriserade

En gårdagens look.

Jacka från Romwe länk HÄR, Linne H&M, Skinnbyxor Zara, Boots Alexander Wang, Solglasögon Miu Miu, Klocka Omega, Smycken Syster P & Jane Koenig, hörlurar Happy Plugs och mobilen är trasig för att den har jag tappat på gatan…. (suck!)

Vad som ligger bakom min fylliga fläta får ni se i morgon. Ett erbjudande kommer upp!

DSC_8565 DSC_8583 DSC_8584 DSC_8585 DSC_8601 DSC_8606 DSC_8616

5 Responses to “ARMY.”

  1. Lina on

    Kan du skriva ett inlägg med olika fest outfits i lagom prisklass? Det är så svårt att kunna hitta snygga kläder till fest och inspireras i denna tråkiga årstid, skulle också kunna vara kul med skotips då man inte kan gå i öppna skor än. svårt klädväder! Tack för en inspirerande blogg fina du!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)