PT SESSION & DANIEL WELLINGTON

Då var jag färdigtränad och klar. Hector min PT tog verkligen i med hårdhandskarna och jag fick träna på som en dåre. Ja och som ni förstår känns det bra just nu, endorfinerna sprudlar och jag känner mig oövervinnlig. Jag har hela dagen framför mig och jag kan lägga upp dagen precis hur jag vill. Jag tänkte jobba undan massa jobb och sedan få massa sådant gjort som jag skjutit upp, sådant som inte är jätteakut men det är tråkigt att göra så att jag skjuter upp det. Jag tänkte kolla Sverige matchen om några timmar och ha en vän på skype samtidigt så vi kan heja ihop, jag tänkte gå en promenad i solen och jag tänkte smita ner till spa’t i huset senare ikväll och göra mani/pedi. Underbara tisdag! <3

Nu ska jag slänga värma på kycklingen jag gjorde igår kväll och steka på lite svamp,lök och paprika och äta lunch. Är inte i ett hälsomode och fokuserar på att träna, äta nyttigt, sova och dricka mycket vatten. Älskar det! Kommer att jobba dubbla skift från och med fredag till och med den 18e December så jag behöver ladda upp och försöka hålla bra rutiner nu när jag måste vara pigg och alert hela tiden. Jag var på möte med Daniel Wellington igår, jag har fått förfrågan om att hjälpa till och jobba i deras Pop up store som dom ska öppna upp nu i helgen i Meatpacking. Så roligt att få vara en del av detta, det är deras första pop up så vi hoppas på bra resultat. Det känns jättekul, spännande och utvecklande. Jag är tokinsipirerad av Daniel Wellingtons framgångssaga och ser fram emot att vara en del av teamet under en tid, samtidigt som jag lanserar mitt eget. Många bollar i luften nu….. Men bara sådant jag verkligen vill göra och tror kommer att gynna mig.

Puss.

// Done with todays PT session. Im exhausted now and i won’t be able to walk tomorrow haha. Feels good tho, now i have the entire day to do whatever i want. Need to work some and then clean the apt, have a nice walk in the sun and then i will do some mani / pedi in the building. Awesome tuesday I think! Now i will make myself some lunch. In a very healthy period mode right now, i am going to work sooo much from friday to end of december, I am going to work half time with Daniel Wellington in their pop up store and half time with my webshop so i need to keep these routines, nice sleep, healthy food and a lot of work out. That’s gonna make me feel good and have a lot of energy! Now i gotta go. Have a good one!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.