SPIRITUAL

Jag kanske är lite ”spiritual” Hittar inte ordet på svenska.  Jag har många anledningar till att vara det i alla fall. Jag tror ju att allting har en mening och jag känner ofta att saker händer av en anledning och att så mycket känns sammankopplat, människor, erfarenheter, ja en massa saker som bara inte kan vara en slump. Allting faller liksom alltid på plats brukar jag känna, i alla fall efter en tid. Ibland vet jag inte varför jag träffade just den där personen vid den tidpunkten men i efterhand hittar jag alltid anledningar. Känner någon igen sig?

Så som nu. Jag och en kvinna på instagram började följa varandra, av en slump då? Detta var kanske 1,5 år sedan, jag bodde i Sundsvall och hon i NY. Vi kommenterade på varandras bilder ibland, hon är en inspirerande fotograf som verkade så härlig, hon lade upp så mycket texter jag inspirerades av och jag kände bara att det var något bra med henne. Jag tror det var hon som började kommentera mina bilder (ingen av oss minns) och efter det var hennes instagram mitt favoritkonto. Nu idag drog sig fotogtrafen som skulle fota mig på fredag ur, jag visste inte riktigt vad jag skulle göra men kände mig lugn, kikade runt och kom sedan på att jag hade hennes nr. Vi sa när jag kom till NY att vi borde fota ihop någonting. Vi började i alla fall prata för några dagar sedan om att vi borde fota snart så att idag ringde jag henne och berättade läget. Hon ville jättegärna hjälpa till, så roligt för att jag trodde aldrig att hon skulle ha tid. Hon är en etablerad fotograf som fotar massa kända ansikten men hon kände att hon gärna ville hjälpa mig.

Är inte det ödet? Att vi inte vet varför vi av någon anledning började gilla varandras bilder på instagram (jag visste aldrig då ens att jag skulle till NY) detta är en medelålders kvinna med tre barn och jag inspirerades SÅ av hennes enkla, vackra bilder och texter och hon av mina. Nu idag har vi i alla fall bestämt att vi ska göra detta ihop, vi pratade om allt möjligt och vi är väldigt likasinnade. Vi ska i alla fall planera mer inför lookbooken ikväll och vi hade väldigt lika tankar och idéer kring hur den ska byggas upp, kring locations och styling.

Nu ska jag gå in på pintarest och göra en mapp med bilder jag tycker vi ska inspireras av och skicka till henne. Jag tycker det är så roligt hur saker bara faller på plats, ju mer öppen man är till livet desto mer får man alltid tillbaka. Jag tror inte jag kunnat hitta någon bättre på andra sidan Atlanten att göra detta ihop med mig. Så himla kul!

// Found a photographer today to my lookbook. My first one cancelled so I thought of a woman who I inspires from on instagram, I called her and she wanted to do it with me. How amazing! So excited. She is soo inspiring.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.