DW EVENT & WORK

Då har vi bockat av två event med Daniel Wellington i Pop-up butiken. Både eventet i torsdags och fredags gick jättebra och jag tror att alla som var där och sippade på drinkar, kikade klockor och minglade hade en lika härlig kväll som oss.

Jag visar er fler bilder sen. Här är klockan 08.50 nu och jag ska springa ner och köpa en kaffe och springa till tåget. Jag jobbar idag till 16 och sedan ska jag snabbt hem och styra upp inför morgondagens plåtning, jag ska iväg och plåta lookbook. Ska även försöka få lite undanröjt här hemma, styra upp med all tvätt och mysa lite innan J kommer hem i morgon bitti. Längtar ihjäl mig!! Hoppas verkligen vi hinner ses i morgon bitti innan jag ska åka iväg, om inte så ska jag direkt hem efter plåtningen och mysa med honom. Vi kommer ses så lite nu fram till jul då jag jobbar så mycket och vi missar varandra när han kommer hem och jag ska iväg och jobba. Well, så kan det bli ibland! Det är ju bara temporärt =)

Ha en supermysig söndag fina ni!

// Both DW events went well. So happy about that! I will show you more pictures later. Now im off to work, Im helping out in the store from 10-4. After that I will go home and prepare for tomorrows lookbook shoot. Have a good one!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.