ALMOST THERE

Lördagsoutfit;
Skjorta Dagmar, Jeans Zara, Jacka IRO, Skor Din Sko, Väska Mulberry.

Det är snart dags för lansering. Det är så lite kvar, det är lite tekniska bitar. På flera datorer/mobiler funkar det nu så det har trillat in några ordrar men sajten är inte officiellt uppe ännu (sannealexandrashop.com) Jag ska börja pusha för den och släppa allt bildmaterial så fort sajten är 100 % Tack för att ni är så tålmodiga, jag kan säga att jag är väldigt tålmodig men idag är jag nog en av dom ivrigaste människorna på jorden, så pepp på att släppa allt och i morgon har jag en lanseringsfest så vill bara få allt gjort innan dess.

Nu ska jag sminka mig och sedan möta upp en fotograf för att plåta lite outfits inne i stan. Ikväll ska jag hjälpa till lite i DW-butiken. J är borta i Toronto så jag är ensam, det blir nog en liten thai-order som alltid när han är borta haha. Jag kommer ju hem så sent. Jag ska nog vara vaken rätt sent för att komma i kontakt med Sverige ikväll, jag kan inte sova om jag inte får upp sajten snart, jag vet ju att Sverige är vakna när jag sover. Puss!!

// Saturday outfit. Launching so sooon. The website works from some computers right now… Ill let u know when it’s upp and running as it should. Thank u for being so patient! <3

2 reaktioner på “ALMOST THERE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.