CAN’T THANK U ENOUGH

TACK verkligen världens största tack till alla er som grattat till nya lanseringen. Era ord betyder så mycket <3 Om ni bara visste, jag blir fylld av kärlek!

Nu är min sida i alla fall uppe på sannealexandrashop.com. Längtar tills na-kd lanserar där jag också kommer att ligga. Jag längtar för att jag vill att fler ska hitta mina kläder men även för att jag så gärna vill shoppa deras kläder. Inköparna där är ju helt galet duktiga och av det jag har sett så vill jag ha precis allt. Hur som helst, detta inlägget är enbart tillägnat till er som grattat, smsat, mailat och kommenterat massa fina ord om nya kollektionen!

Det har varit mycket jobb och är fortfarande och det är så roligt att äntligen få se att ni shoppar. Om ni undrar något om kollektionen är det bara fråga, storlekar, hur jag skulle matcha, tankar kring kollektionen, what ever you want =) Nu ska jag försöka klappa mig på axeln efter dom senaste stressiga veckorna, jag har svårt att känna mig nöjd men ska göra mitt bästa för en stund, vårkollektionen är  på g så det är inte så att jag nu lanserat och kan andas ut, jag kan andas ut för att min fall/winter kollektion är uppe och att jag känner mig nöjd med den men nu är jag redan någon annanstans i tankarna men det är ju så människan funkar, vi vill ständigt framåt. Så roligt dock, är så extremt tacksam över allt jobb jag lagt ner på att kunna göra det jag gör idag. Jag skulle inte byta varken mitt jobb eller liv med någon, jag är så himla glad och faktiskt stolt över mig själv över att jag alltid lyssnar på mitt hjärta och gör dom val som känns bäst för mig och gör mig mest lycklig, att jag vågar det. Jag har inte alltid tagit dom ”säkra vägarna” men jag har lyssnat på vad jag vill och jag är precis exakt där jag vill vara i livet. Jag är så otroligt glad över livet och ska försöka suga in tiden som är nu för att det finns både goda och dåliga stunder här i livet.

Tack till er alla som alltid stöttar och finns där och tror på mig! <3

// Thanks for all the love u spread and thanks for all the kinds words and for believing in me <3

2 reaktioner på “CAN’T THANK U ENOUGH”

  • Sofie skriver:

    Hej Sanne! Jag älskar kappan!! Perfektion! Har letat efter exakt en sån. Hur är den i storlek? 🙂

    • Sanne Alexandra skriver:

      Heej! Jaaa den är underbar! Den är normal i storleken, den är ju lite oversize. Jag har vänner som annars är S men kan ha både XS och S så båda funkar eftersom den är lite ”stor” men jag skulle köra på den storleken du har, jag är en xs och bär xs och älskar att den hänger lite snyggt över axlarna 🙂 så snyggt att dra åt den i midjan då! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.