230 Fifth Rooftop bar & Balthazar

Igår efter vi tjejer hade varit och fått håret fönat så hade jag och J styrt upp dagen litegrann. Vi började med en varm cider på 230 Fifth Rooftop och sedan körde vi en långlunch på Balthazar, det var så himla härligt. Vi fick inte bordet direkt och började direkt prata med lite andra svenskar, det var så bra stämning på Balthazar, precis så som man tror att nyår ska kännas i NYC. När vi sedan fick vårt bord så satt vi där i tre timmar och skålade, pratade & åt gott. Så mysigt! Vi var omringade av glada & sprudlande människor, ballonger och en riktig nyårspepp.

När vi gick lämnade dom svenskar vi pratat med tidigare också restaurangen och av dom var ju en komiskt nog lite roligare än oss andra och har det som yrke så vi fick en liten live stand-up utanför, det var ett kul avslut på en lunch av världsklass.

Ett tips är att köra nyårslunch istället för att satsa all krut på middagen!! =)

// Yesterday we had drinks at 230 fifth rooftop and then we went to Balthazar for a great NYE lunch. It was so nice and we sat there for like 3 hours and just enjoyed the company, the food, drinks and the feeling in there, you could really feel that you were in NYC on new years, peope felt so excited.

 



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.