THAT WHITE DRESS

Alltså jag kan inte beskriva kärleken till den här klänningen jag designat. Trots att den är vit, tight och kort så känns den supertrendig och nästan lite rockig när man som jag, bar den med en sotig sminkning och skinnjacka. Jag drog även ner ärmarna lite, gillar långa ärmar på långärmade klänningar. Den är heltäckande fram vilket gör att den djupa ryggen blir oskyldig. Älskar den!!

Jag kommer bära denna hela sommaren. Dom markerade axlarna ger en så fin silhuett, ni ser säkert på dom bilderna vi tog mot poolen i motljus. Jag kommer matcha denna med skinnjacka och klackar hela sommaren! För er som tar studenten eller har någon sommarfest att gå på, go get it!

Jag tycker att den passar dom flesta kroppsformer. I och med att tyget är tjockt kan man bära en free bra om man vill ha stöd till brösten alternativt brösttejp som jag hade. Ni ser denna klänningen till en fin bränna va? Jag gör det. Klänningen är förövrigt inte liten i storleken. Jag bär XS och det har jag alltid, den är precis lagom, verkligen inte för tight. Jag har vänner som köpt den och upplevt den mer ”stor” än liten.

Ni shoppar den HÄR.

// I can’t describe my love for this dress that Ive designed. I love it too much. The fit is insane. The shoulder pads make the silhouette amazing! I wore it with smoky eyes and a leather jacket, like it. You should get it now, its perfect!! Get it HERE.

whitedress7
White dress
whitedress10
whitedress9
whitedress8
whitedress2
whitedress3
whitedress4
whitedress
whitedress5

2 reaktioner på “THAT WHITE DRESS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.