RADICAL SPORTS – THE BEST OF SNEAKERS

Alltså jag är helt förälskad i mina nya skor från Radical Sports. Dom här kritvita, enkla skorna från Adidas har jag gått runt i varje dag sedan jag fick dom. Igår bar jag dom som nedan, till en tisha, jeans och skinnjacka. Perfekt outfit för mig som gillar att gå mycket och alltid är på väg någonstans!

Ett av mina bästa sneaksersmärken är Adidas, jag har ett par liknande som dom nedan som jag också använder mycket som ni kanske såg i bloggen förra veckan när jag bad er om hjälp vilka jag skulle välja. Alla mina senaste sneakersinköp har jag gjort på Radical Sports så om du är sugen på dom nedan finns dom i butik nu! Radical Sports är en ny avdelning som finns på utvalda Nilson butiker men även online, spana in hemsidan HÄR. Radical Sports erbjuder alla dom senaste modellerna av sneakers från dom största varumärkena!

Jag har faktiskt en tävling på min instagram just nu, jag tävlar ut ett presentkort på Nilson Shoes med ett värde av 1000:- kronor. In och tävla! Sannealexandra heter jag på instagram, superenkel tävling och vem har inte plats för ett par till skor?

I samarbete med Radical Sports

_DSC6069
_DSC6078
_DSC6082
_DSC6084

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.