BE CORE

Mitt favoritgym i Stockholm? BeCore, det finns två studios, en i Vasastan och en på Östermalm. Jag har bara tränat på den i Vasastan och jag är helt fast. Det börjar ett bootcamp nu som jag missade anmäla mig till där platserna gick åt direkt så dom skulle anordna ett till och då är jag given, vill så gärna vara med!

Det känns som att gå in i en av alla träningsstudios i NYC. På Becore finns Barre, Megaformer och Cycle. Dom två förstnämnda är mina absoluta favorit träningsformer! Megaformer påminner mycket om Pilates Reformation för er som provat det. Dom senaste Megaformer-klasserna jag har kört har gett mig träningsvärk i dagar, det är sådan enorm mjölksyraträning och i och med att man tränar sakta med hjälp av dessa maskiner och med mycket motstånd bränner det ordentligt. Läs mer om Megaformer HÄR.

Denna träningsstudio har allt jag gillar. Lokalerna är superfräscha, dom säljer Lululemon som är mitt favoritmärke när det kommer till träningskläder, omklädningsrummen är väldigt fräscha och det finns alla möjliga hårprodukter att välja på när du ska göra dig i ordning, lärarna är grymma och inspirerande och hela viben när du stiger in kommer få dig att vilja gå tillbaka!

Detta är INTE ett sponsrat inlägg utan det är bara jag som vill hylla BeCore och träningsformerna där. Jag ska dit nu och signa upp en massa klasser så att jag kan se till att vara där och ta 3 klasser i veckan, det ger verkligen snabba resultat. Om du kör Megaformer och Barre (mina favoriter) så tränar du verkligen hela kroppen och du kommer känna dig starkare väldigt fort. Tips till er i Stockholmsområdet!

// BeCore is my favorite gym here in Stockholm. Im obsessed with Megaformer right now, feels so good to be back in the studio. Going to do Megaformer today and sign up for a lot more classes, my fave work out right now. Read more about Megaformer HERE The studio is so cool, they sell Lululemon clothes which is my fave brand and it is so fresh, so inspiring. Makes me wanna go there everyday!

IMG_0345
IMG_0346
IMG_0352
IMG_0354
IMG_0356
IMG_0358
IMG_0359
IMG_0361
IMG_0362

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.